Go confidently in the direction of your dreams! Live the life you've imagined.

November 03, 2011

Tadak alasan lagi bagi yang sudah kurus

 
 
 
 sapa kata orang kurus tak boleh pakai Premium Beautiful
haaaa korang yang kata...
 
 
 
yelah mmg badan tuh dah kurus tapi cuttingnya ada tak??
betul2 ideal weight ker??

kalau belum then pakailah Premium Beautiful
kita nih kadang2 bila rasa badan dah kurus tuh mmg cantik dah..
tapi sebenarnya ada yang belum cantik 



mungkinkah kita terlalu kurus??
atau kurus dan aset pun kurus???
hehe... 
tak sedap jugak kalau kita punya aset pun kurus kan..

so cam akak Marina nih
her case was dia pakai PB sebab nak kasik naik her aset..
itu mmg hasrat dia sebabnya dia dah mmg kurus
alkisah tengok emaknya pakai hari pertama jer terus aset dia hebat..
(her breast okey)
so dia pun suggest nak try

after about 2 month
now she is one happy lady
sebab bukan saja breast yang bertambah mantap
tetapi jugak dia dah dapat her ideal weight

berat badan ideal mmg idaman semua 
tapi kadang2 tuh kita target kurus jer..
ideal tidak....

so bila dah ideal, isi badan dah pejal elok
suami mana yang tak suka kan..
she claimed yang hubby dia sekarang suka pegang2 dia
alaaaaaa halal kan tak kisah ler nak pegang ke apa
hak dia.. and he terang2 lagi puji his wife yang makin cantik...

kan hebat tuh...


so kepada yang dok teringin2 nak pakai tapi takut2 nak buat pilihan 
toksah laaa dok tunggu lagi...
takkan nak tunggu sampai cik abang tuh sound badan dah naik
body dah tak macam dulu
baru nak kalut kan..
pelaburan membeli Premium Beautiful adalah pelaburan 
ke arah kesihatan kita...



 
FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO 
Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795730

1 comment: